Onze ragdoll poezen

PL* Royal Secret Ulianna | Roepnaam: Nala

Nala is een heerlijke knuffel poes die eigenlijk altijd wel tegen je praat. Nala hebben we uit polen gehaald. Nala is een mooie stevige poes en ik ben dan ook heel benieuwd hoe ze zich verder zal ontwikkelen.

Naam: Royal Secret Ulianna
Geboortedatum: 18-06-2019
Kleur: Blue point mitted
Vader: Cekin  Ameleony
Moeder: Wattuwarpaan Weera

Bloedgroep A
DNA hcm en pkd N/N
Echo hcm, pkd en cin negatief
Fiv & Felv negatief

NL* Musthave Fien| Roepnaam: Fien

FIen is een speciaal dametje die we de eerste weken met de fles hebben groot gebracht omdat moeder Miwi ziek is geworden na een keizersnede. Hierdoor is de band extra sterk en is afscheid nemen van z’n nest extra moeilijk. Fien is enorm speels en lekker eigenwijs dametje en  we zijn erg benieuwd hoe Fien zal uitgroeien.

Naam: Musthave Fien
Geboortedatum: 01-10-2021
Kleur: Blue bicolor
Vader: Taylor Gold shine cats
Moeder: Clara Nea sellini

Zodra Fien oud genoeg is zal Fien getest worden.

DE* Fleur vom Baersberg | Roepnaam: Fleur

Fleur is een Seal Tabby Mink poes. Bij Fleur zat het moederschap er al direct in. Fleur was een half jaar oud toen hier een nestje kittens van Yarah was geboren. Fleur ging er lekker bij liggen en Yarah vond dit gelukkig prima. Zo hebben ze samen gemoederd over de kittens. Fleur is echt een knuffelpoes.

Naam: Fleur vom Baersberg
Geboortedatum: 26-08-2017
Kleur: Seal mink lynx
Vader: Angels Kiss von der Bergmühle
Moeder: Miss Zoe vom Baersberg

Bloedgroep A
DNA hcm en pkd N/N
Echo hcm, pkd en cin negatief
Fiv & Felv negatief

NL* Musthave Faye | Roepnaam: Faye

Faye is een prachtige blue mink poes die we hebben aangehouden. Het was totaal niet de bedoeling om een kitten te houden van dit nest maar Faye veroverde mijn hart met het heerlijke knuffel karakter die ze heeft. We hebben hier dan ook geen moment spijt van gehad, Faye groeit al erg mooi!

Naam: Musthave Faye
Geboortedatum: 27-03-2021
Kleur: Blue mink
Vader: Hofackers primero gato Flynn
Moeder: Royal secret Ulianna

Faye zal ronde zomer 2022 getest worden.

NL* Euvie of The Good Place | Roepnaam: Euvie

Euvie komt bij een bevriende cattery vandaan. Euvie haar kleur wouden we altijd nog heel graag in onze cattery! Euvie groeit als een heerlijke grote forse dame. Euvie weet wat ze wel en niet wil. Euvie komt vaak even op de bank bij je liggen en een aai halen en als ze je kwijt is mauwt ze wat in het rond. Een heerlijke ragdoll om er bij in de groep te hebben.

Naam: Euvie of The Good Place
Geboortedatum: 07-09-2020
Kleur: Seal Lynx mitted
Vader: Ragdolqueencat Harold
Moeder: My Precious Raggies Silver Tiga
Bloedgroep A
DNA hcm en pkd N/N
Echo hcm, pkd en cin negatief
Fiv & Felv negatief

 

 

NL* Musthave Precious Ukkie | Roepnaam: Ukkie

Ook nu was het absoluut niet de bedoeling om een kitten te houden maar daar was Ukkie. Ukkie heeft een wat moeizamere start gehad en toen ze een week of 4 oud was is ze behoorlijk ziek geweest en hebben we een tijdje moeten (dwang) voeden om haar er weer boven op te krijgen. Sinds dien mocht Ukkie niet meer weg van mijn vriend. uiteindelijk heeft haar lieve makkelijke karakter mij doen overtuigen. Ukkie ligt graag op schoot in de gekste houdingen. heerlijk damejte! Ukkie blijft hier dus lekker wonen en we zien wel hoe ze uitgroeit. Haar gewicht achterstand heeft ze dubbel en dwars weer ingehaald.

Naam: Musthave precious Ukkie
Geboortedatum: 26-01-2022
Kleur: Blue point
Vader: hofackers primero gato Flynn
Moeder: Euvie of the good place

De testen volgen voorjaar 2023

Fikaya’s Yarah Roepnaam Poes

Yarah is de poes waar deze cattery allemaal mee is begonnen. Yarah heet inmiddels Poes en is al een tijdje gesteriliseerd maar moedert nog lekker mee over de kittens van de andere poezen.Poes is enorme lieverd